Deze beoordelingen hebben wij overgenomen van de bedandbreakfast.nl website
(of van Eelkedroomt.nl).

September 2017 Voortreffelijk (9,6)
Heerlijk rustig en volkomen vrij gelegen huisje, waar je niet meer weg wilt! Of in ieder geval nog een keer terug wil komen!
De gastheer en gastvrouw zijn bijzonder vriendelijke en zorgzame mensen die hun gasten verwennen met een heerlijk ontbijtje!

September 2017 Voortreffelijk (9,6)
Eigen huisje met luxe van B&B. Heerlijk afwisselend ontbijt met iedere dag iets anders. Zelfs aan de hond wordt gedacht met iets lekkers. Gastvrij ontvangen. Mooie tuin en gezellige beestenboel.

September 2017 Voortreffelijk (10)
Een mooi ruim huis met 2 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer en keuken. Alles zeer hoogwaardig gebouwd, en toegankelijk voor rolstoel. Je hebt een ruime tuin voor het huis, met verschillende zitjes, en vrij uitzicht over de weilanden. Het zeer uitgebreide ontbijt bevatte eieren van de kippen in de tuin, eigengemaakte jam en tomaten van eigen grond. De eigenaren zijn ontzettend hartelijk en als bonus hebben ze een koe, en een aantal schapen en geiten waar je gezellig op uit kijkt vanaf het huis.

Augustus 2017 (op verzoek overgenomen uit het gastenboek) 
Waar vindt je de luxe én comfort van het Westen in het Oosten van het land? Hier dus in jullie SUPER vakantiewoning! Gelegen in één van de mooist gebieden van het land aan de grens van het Dwingelderveld en het Friesche Wold.
Eerst genoemde is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van Europa. Dit gebied is een eldorado voor natuurminnende types waaronder wij behoren.
Al zou je “iets” willen aanmerken op dit vakantieadres…. gaat niet lukken! We hebben inmens genoten van dit appartement qua inrichting, sfeer, comfort en omgeving. Dit willen we, dit is vakantie, dus….. alvast geboekt voor volgend jaar, graag tot dan! Bedankt voor jullie gastvrijheid. TOP!

Augustus 2017 Voortreffelijk (9,6)
Wij waren erg blij dat wij dit adres gevonden hadden en dat wij het konden huren. Wat een mooi huis en omgeving met niet te vergeten de dieren en de zorg en toewijding van de eigenaren kortom het was een onvergetelijk verblijf. Wij zullen dit van harte aanbevelen.
Verbeterpunt: krukje in de badkamer waar je eventueel op kan zitten om je voeten te wassen of af te drogen… (reactie ONS: krukje staat er inmiddels)

Juni 2017 Fantastisch (9)
De beste B&B van Nederland? volgens ons wel!

Juni 2017 Voortreffelijk (10)
Een hondevakantie was het!

Onze hond zwom de hele dag in de vijver.
Mariël en Leo hebben een prachtig plekje!
De stoel bij de Vijver geeft rust, Met kikkergezang.
En, Het ONStbijt was 1 e rang!
Alle wezens hebben het hier fijn,
Dus …ONS moet wel 5 sterren waard zijn!
Alles klopte, het voelde als thuiskomen.

Mei 2017 Voortreffelijk (10)
Prachtige omgeving, hartelijke ontvangst, zeer uitgebreid ontbijt, buitengewoon goed aangepast voor personen in een rolstoel, comfortabel en gezellig ingericht, van alle gemakken voorzien. Ook zeer geschikt voor kinderen ivm diverse “boerderij-dieren”. Kortom, teveel om op te noemen.
GEEN VERBETERPUNTEN!! ALLES PERFECT!!

Mei 2017 ***** (beoordeling overgenomen van www.eelkedroomt.nl)
Wat een top lokatie!
Een schitterend huisje, heel ruim en fantastisch aangepast. Nog zelden zo’n mooie, ruime en praktische badkamer gehad op een vakantie.

Een schitterende groene weide met schapen, een koe en geitjes.
De hele omgeving straalt rust uit.
Dit samen met een vriendelijk ontvangst van het echtpaar maakte het tot een super fijne vakantie.
Een aanrader!

Maart 2017 Voortreffelijk (10)
Wij verbleven met onze dochter (3,5 jr) 2 nachten in ONS appartement en dat was ronduit fantastisch. Prachtig appartement, prima bedden, ruime badkamer met heerlijke douche, voortreffelijk ontbijt en prachtig uitzicht over de weilanden en de eigen dieren. Het toeval wilde dat er ook net op de dag van aankomst de eerste 2 eigen lammetjes werden geboren. en absolute aanrader; wij komen zeker nog een keer terug.

December 2016 Fantastisch (9.2)
We hebben een heerlijk verblijf in het mooie huisje. Het was van alle gemakken voorzien: groot, schoon en niet te vergeten een fantastisch uitzicht.

November 2016 *****(beoordeling overgenomen van www.eelkedroomt.nl)
Gezelschap van drie personen, waarvan een persoon rolstoelafhankelijk. Prima tot in de puntjes verzorgde zelfstandig gelegen huisje met mooi uitzicht over de Drentse landerijen. Wij hadden gekozen voor ‘B&B formule’. Iedere ochtend kregen we een verschillend samengesteld maar vooral goed verzorgd en heerlijk ontbijt in ons huisje. Voor mensen in een rolstoel een prima verblijf. Schitterende en ruime badkamer, super de luxe toilet, ruime slaapkamer met meer dan voldoende bewegingsruimte voor de rolstoel. Het ontbreekt je op alle fronten aan niets in het huisje, mede door de zeer behulpzame eigenaren van de B&B, Leo en Mariel!
Wij hebben hier een heerlijk lang weekend genoten van het huisje, de prachtige omgeving waaronder (redelijk) toegankelijk museum en een natuurpad voor rolstoelen in het natuurgebied het Dwingerlerveld. Echt een aanrader en voor ons zeker nog eens een bezoek waard.

Oktober 2016 Voortreffelijk (9.8)

Mooie rustige, landelijke omgeving met veel leuke boerderijdieren (koeien, geiten, schapen en kippen)
stijlvol ingericht geschikt voor gehandicapten (wc steunen, geen drempels, douchestoel op aanvraag, hoog/laag bed, brede deuropeningen), veel privacy.
We hebben een heerlijk weekend (3 nachten) gehad met 2 verstandelijk en lichamelijk gehandicapte cliënten (totaal 4 mensen). Erg prettig dat we zelf konden koken en bakken, alles is compleet aanwezig.
We hebben genoten van alles daar!
Verbeterpunt: Er mag iets meer servies zijn, zoals borden en kopjes, bestek etc. Omdat we veel thuis hebben gegeten en gedronken, moesten we vaak afwassen of de vaatwasser aanzetten om weer schone vaat te hebben. (ONS: er staat voor 6 personen servies)

September 2016 Voortreffelijk (10)
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, het appartement was van alle gemakken voorzien en voor een gehandicapte is er alle ruimte om zich te verplaatsen.
Mariel en Leo doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Wij hebben gelijk voor volgend jaar besproken.

Juli 2016 Voortreffelijk (10)

1 nachtje mogen slapen bij de B&B van Leo En Mariel. De ontvangst was geweldig. Service verlenen staat bij hun hoog in het vaandel. Appartement ziet er prachtig uit. Er ontbreekt echt niets. Bedden waren prima en we hebben dan ook heerlijk geslapen. Ontbijt was zeer uitgebreid en echt meer dan genoeg. We konden er zelfs ook nog een lunch voor onderweg van maken. Kan het aan iedereen aanraden. Ook als je mindervalide bent kan je hier goed terecht.
Het was top! Dank jullie wel.

Juli 2016 Voortreffelijk (9.8)
Een mooi vakantiehuis op een schitterende locatie mooi uitzicht op de tuin en een aantal lieve boerderij dieren.
De eigenaars zijn heel vriendelijk en behulpzaam en kunnen een heerlijk ontbijt klaarmaken.
Mooie omgeving voor het maken van wandelingen en fietstochten
Verbeterpunt: Hor in slaapkamerraam (reactie ONS: deze zijn inmiddels geplaatst, gelijk ook maar in de woonkamer en voor de deur)

Juni 2016 Heerlijk (8.8)
ONS-appartement is een heerlijke plek om te ontspannen, ook als je rolstoelafhankelijk bent. De vakantiewoning is van alle gemakken voorzien, gezellig, licht en ruim ingericht en ligt op een prachtige plek met uitzicht. Door de goede aanpassingen voor rolstoelgebruikers en het heerlijke bed was het voor ons helemaal af!

Juni 2016 Voortreffelijk (9.8)
Een heerlijk huis. Ruim, licht en schoon met een geweldig uitzicht. We hebben genoten van de mooie omgeving. Er is veel natuurschoon in Drenthe.

Mei 2016 Fantastisch (9.8)
Het huis en de locatie zijn voor ons het paradijs.
De bedden, zit en eethoek zijn comfortabel ook voor mensen met rugklachten. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad

Mei 2016 Fantastisch (10)
Het appartement is geheel naar ONZE zin geweest. Nog nooit heeft mijn man zo ontspannen kunnen functioneren ondanks zijn MS. Douche is altijd voor hem een hele opgave, (zeker als we van huis zijn) nu was dit ook voor hem een ontspanning, hij heeft ervan genoten, alle aanpassingen waren voor handen.
De omgeving in Dwingeloo is heel rustig en de natuur rondom het appartement is grandioos. Het ontbijt was overweldigend. Het is voor herhaling vatbaar. Perfect voor iemand met een beperking.
Verbeterpunt: Eigenlijk zijn er geen verbeterpunten. Thuis gebruikt mijn man een mat van Flushy te verkrijgen bij Blokker. Dit is een katoenen antieslipmat waar je heel goed je voeten op kunt afdrogen zodra je uit de douche bent. Heel handig als je slecht ter been bent. Deze mat is machine wasbaar en dus hygiënisch. (ONS: er ligt inmiddels een douchemat, geen Flushy)

Mei 2016 Fantastisch (9.2)
ONS appartement is een heerlijk comfortabel huis op een prachtige plek. Privacy en rust, maar ook genoeg ruimte om je betrokken te voelen bij het wel en wee van de dieren en hun eigenaren. De combinatie van luxe en platteland zorgt ervoor dat je helemaal uitgerust thuis komt!

Mei 2016 Fantastisch (9)
ONS appartement is een heerlijk comfortabel huis op een prachtige plek. Privacy en rust, maar ook genoeg ruimte om je betrokken te voelen bij het wel en wee van de dieren en hun eigenaren. De combinatie van luxe en platteland zorgt ervoor dat je helemaal uitgerust thuis komt!

Mei 2016*****(beoordeling overgenomen van www.eelkedroomt.nl)
ONS appartement is werkelijk uitmuntend en dan voor die prijs een echte aanrader. Aan alles is gedacht, veel ruimte. Alles zeer netjes, hygiënisch en met veel zorg ingericht en aangepast. Niets laat te wensen over. De omgeving is mooi en dan het kleinvee in de wei. Het weidse uitzicht vanuit het appartement. De wilde dieren uit het bos die zo nu en dan te voorschijn komen. Het is net een sprookje. Er is niets aan toe te voegen. Een heel uitgebreid ontbijt, met veel zelf bereide producten van eigen land. Kortom het is er geweldig.

April 2016 Fanrastisch (9)
Warm welkom met heerlijke knieperties op de tafel. Wat een ruimte en rust
Van alle gemakken voorzien!

April 2016 Fantastisch (9.2)
‘ONS-Appartement’ ligt op een rustige locatie. De gastvrouw en gastheer zijn zeer gastvrij. Zij kunnen ook tips geven over de omgeving. Het appartement is een vrijstaand huisje waardoor je optimale privacy hebt. Tevens heb je een uniek uitzicht op het weidse Drentse landschap en op de dieren van de eigenaar in het bijzonder. Het is huisje is zeer ruim opgezet, schoon en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt was prima en goed gevarieerd. We hebben genoten en zeker nog eens terug.
Eigenlijk geen echt verbeterpunt kunnen vinden. Of het moet zijn dat het ver buiten de bebouwde kom en winkels ligt. Maar dit kun je ook zien als een pluspunt vanwege de optimale rust en ruimte die dit geeft.

Januari 2016 (10)
We waren heel blij met dit super rolstoel vriendelijke huisje. De hond was ook welkom wat zeer fijn was. Voor de kinderen was er ook meer dan genoeg ruimte.
We waren er veels te kort 😉

december 2015 (10)
Wat een prachtige plek en wat een fijn huisje. Alles piekfijn in orde en van alle gemakken voorzien. Woonkamer, slaapkamer, badkamer, allemaal fantastiscch ingericht. De kinderen vonden het geweldig dat er ook dieren aanwezig waren die ze konden aaien. Ze vonden zelfs eieren van de kippen. Aan het eind van de middag smullen van de marsmellows boven de vuurkorf. Bedankt Mariël en Leo voor de fijne tijd! We komen zeker terug!

december 2015 (9.8)
Heerlijk appartement, prachtig gelegen, luxe badkamers, geweldig ontbijt, prettige gastvrouw/heer. Misschien alleen nog een leeslampje in de woonkamer.

december 2015 door Mistery guest van bedandbreakfast.nl
Wat een prachtig vakantiehuis. Lekker licht, overal waar je naar buiten kijkt is het groen, weilanden en bomen. Het B&B is gelegen midden in de natuur, tussen twee natuurgebieden in. Voor wandelaars en fietsers is er genoeg te beleven. Het geheel is smaakvol en gezellig ingericht. De compleet ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien. De badkamer is net een balzaal, heerlijk ruim met vloerverwarming. Een luxe toilet met bedieningspaneel voor schone en droge billen voor de wat minder validen en invalide gasten. De gehele benedenverdieping is rolstoel toegankelijk. In de slaapkamer op de begane grond staat een tweepersoonsbed die elektrisch verstelbaar is. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Het vakantiehuis is zo gesitueerd dat er sprake is van veel privacy met uitzicht op de grote vijver en de boerderijdieren. In de hal bevindt zich een tweede badkamer die bedoeld is voor gasten die boven slapen. Een heerlijke plek om de vertoeven. We wilden eigenlijk niet meer weg.

november 2015 (9.6)
Schitterende B&B. Alles recent verbouwd met mooie slaapkamer en badkamer welke ook geschikt zijn voor minder valide mensen. Grote tuin met picknicktafel en de kinderen mochten de dieren ook voeren. Een echte aanrader.

oktober 2015 (9)
Wij waren met het gezin een weekje weg, toen we aankwamen in Eemster was de plaats al gelijk top, middenin de landerijen, veel uitzicht vanuit het appartement, een vriendelijk ontvangst van de familie van der Meer. Ook was er voor de hond een vriendelijk woord en een attentie. Hierna werden we naar het appartement gebracht, waar het gelijk een soort thuis was, mooi ingericht, schoon en ook voor de kinderen was er een ruime slaapkamer. TOP. We hebben erg genoten van de beestenboel.

.